Word HPV atleet

Samen willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot onze producten, zodat iedereen kan werken aan een gezonder en vitaler lichaam en levensstijl.

Bij HPV Nutrition hebben we een geweldig netwerk opgebouwd, zowel hier in Nederland als daarbuiten. We zijn echt trots op al die mensen die samen met ons aan onze missie werken. Op onze pagina hebben we een speciale plek gemaakt waar we ons team aan jullie voorstellen. En het zijn niet alleen onze atleten, maar ook de mensen achter de schermen die een grote rol spelen.

Tomislav Tolnaj

Bij HPV Nutrition kennen we Tommy als een echte doorzetter en bruist van positiviteit.
Betrouwbaar en loyaal, met heldere doelen voor ogen. We zien hem groeien tot een indrukwekkende atleet. Zijn actieve houding en toewijding maken hem een onmisbare kracht binnen ons team; hij zorgt ervoor dat we allemaal op ons best zijn.

Volg op Instagram

Tom Ritskes

Onze Tom heeft onlangs (4 mei 2024) een gouden medaille gewonnen in zijn eigen klasse bij Siggi’s in Oss. Het was een nek-aan-nekrace voor de algehele titel. Later dit jaar staat Tom weer op het punt om deel te nemen aan een wedstrijd om zijn pro-card te behalen. Geloof ons, Tom gaat ervoor zorgen dat hij 'm krijgt!

Volg op Instagram

Spinghar Ghazizoi

Spinny is al een tijdje bij ons en staat bekend als een echte vechter.
Hij heeft al aan meerdere wedstrijden deelgenomen én gewonnen.
Later dit jaar zet hij alles op alles om zijn pro-card te behalen.
Het hele team gelooft erin dat hij het voor elkaar gaat krijgen!

Volg op Instagram
HPV NUTRITION ATLETEN

Brandon Jurhill

In december 2022 heeft Brandon zijn eerste IFBB-wedstrijd gedaan. Een veelbelovende carrière in bodybuilding ligt voor hem in het verschiet. Jong en uiterst gemotiveerd, Brandon staat te popelen om zijn pro-card te behalen dit jaar. Zonder twijfel gaat hij het voor elkaar krijgen!

Volg op Instagram

Glynis van Drunen

Deze dame is echt een topper.
Ze is eigenaar van een sportschool in Geertruidenberg en runt haar eigen bedrijf in personal coaching, Proud Figure. Als Pro Atleet Figure heeft ze een indrukwekkende staat van dienst, maar ze heeft besloten om geen wedstrijden meer te doen. Haar focus ligt nu volledig op haar coachingbedrijf, de sportschool en, gelukkig voor ons, ons team!
We zijn enorm trots op deze krachtige vrouw!

Volg op Instagram

Jade Verbaarschott

Jade is een ware fitnessfanaticus.
Hoewel ze pas kort bij ons team is, is ze absoluut een aanwinst.
Een dame vol pit en altijd met een positieve uitstraling. Het team gelooft er sterk in dat ze alles kan bereiken wat ze maar wil, en we zullen haar daar volledig in ondersteunen.

Volg op Instagram

Wat te verwachten als HPV team lid

Team player

Ons team bestaat uit toppers die elkaar versterken. Niet alleen tijdens een teamtraining dag, maar ook tussen de trainingen, zijn we een team. Staan we voor elkaar klaar. Hierbij gaat het niet alleen maar om prestaties, maar we zijn er echt voor elkaar. Als een grote familie. We steunen elkaar door dik en dun.

motivatie

Belangrijk is je motivatie. In ons team zitten gemotiveerde en positief ingestelde atleten en sporters die allen hun eigen doel hebben, maar zich gesterkt voelen door het team, de familie. Samen gaan we voor het beste en het hoogst haalbare resultaat voor ieder teamlid. Het is echt onze gezamenlijke missie.

Promotie

Als teamlid promoot je onze voedingssupplementen en kleding. Hiervoor maken de teamleden posts op instagram en facebook met onze kleding aan en gebruiken onze supplementen. We hebben atleten die door ons gesponsord worden en atleten die een mooie inkoopkorting krijgen.

FAQ

Staat je vraag er niet bij?Mail ons gerust op info@hpvnutrition.com

Word HPV Nutrition Team lid

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op