ons verhaal

Het begon allemaal met dromen. 

Van huis uit ben ik altijd met sport bezig geweest en zeer succesvol worstelaar geweest. In mijn geboorteland had ik veel vrienden die bodybuilder waren en dit heeft mij altijd aangetrokken. Hierdoor is mijn grootste droom ontstaan; De droom om succesvol bodybuilder te worden,  pro-atleet.

De droom om iets te betekenen voor andere sporters en atleten. Al snel nadat ik mijn carrière als bodybuilder startte in 2015, won ik mijn eerste wedstrijd en daarna de volgende. Ik werd snel een A-atleet en mocht deelnemen aan pro-qualifiers.

Eerste levering

Tijdens mijn wedstrijdvoorbereidingen merkte ik dat de kwaliteit van bepaalde voedingssupplementen ontbrak. Of de smaak was niet goed, soms echt chemisch en soms gewoon onaangenaam. Soms was het de samenstelling die me niet beviel, of de prijs was niet in verhouding met de kwaliteit.

Daarom ontstond al snel het idee om een eigen supplementenlijn te starten.

Door een netwerk op te bouwen en de juiste mensen te ontmoeten, is dit gelukt. In september 2021 ontvingen we onze eerste levering van ons eerste product: ‘Whey Isolate 1kg en 2kg’ in vele heerlijke smaken.

Gezonde taart

In december 2021 zijn er zelfs taarten gemaakt, met dank aan sweet.temptation.bakery. Gemaakt met onze Whey Isolate, haver en havermelk! Een hemelse traktatie!

Eerste mijlpaal

Onze eerste website was ook een feit. We waren onervaren en moesten leren hoe je een webshop runt. Het kostte ons bloed, zweet en tranen, maar we hadden ook veel plezier. We kregen lovende reacties over de producten die we leverden. Ook kwam de vraag wanneer wij ons assortiment gingen uitbreiden.

Uitbreiding assortiment

Nou, wij wilden het assortiment ook heel graag laten groeien.
Binnen mijn netwerk zitten grote namen, zo ook in de voedingsindustrie. Vele jaren kennis over voeding en supplementen. Wij mogen ons gelukkig prijzen dat wij hiervan mogen profiteren en in maart 2022 kregen we onze eerste levering van topkwaliteit producten als CLA, Gainer, Multi Vitamin en meer. Reacties van onze klanten waren overweldigend.

HPV Nutrition atleten

In januari 2023 is team HPV Nutrition ontstaan. Een team van super gemotiveerde mensen. 

Via onze en hun social media promoten zij onze producten. We trainen samen en uiteraard gebruiken onze teamleden onze supplementen. Hard werken en doorzetten loont!

Uitbreiding

In maart 2023 hebben we onze eerste levering van onze nieuwste leverancier ontvangen.
We zijn zo trots op deze nieuwe producten. Whey Isolate, Whey Concentrate, Pre-workout, Glutamine, Creatine….en we zullen dit assortiment verder uitbreiden in de toekomst.
Ze zijn allen laboratorium getest, van sublieme kwaliteit en de smaken…..probeer zelf maar!

Titans Gym Lelystad

Ook zijn er geweldige mensen met vele jaren ervaring als gym-houder die ik heb mogen leren kennen. Hierdoor heeft ook mijn droom om een eigen gym te starten vorm gekregen.

In juni 2023 heb ik de sleutel gekregen van mijn eigen gym, Titans Gym te Lelystad! Mijn tweede huis en inmiddels ook voor vele andere atleten en leden van mijn gym.
Het is geweldig om mensen zo te zien genieten van de sfeer en de topkwaliteit apparatuur.
Vaak krijg ik reacties dat ze geen apparaten missen in de gym, dat het zo compleet is dat ze alle spieren en spiergroepen goed kunnen trainen. Dat is nou precies waarom ik mijn eigen gym wilde, ik weet wat ik mis in andere gyms.

Nieuwe energie

In december 2023 ben ik een professionele atleet geworden en heb ik ook deze droom waar kunnen maken.

Nieuwe producten

Begin mei 2024 hebben we onze nieuwste aanwinst ontvangen: de ‘Whey Isolate 1kg’ in 6 geweldige smaken! Deze ‘witte potten’ zullen de ‘zwarte potten’ vervangen. Wij streven naar een bepaalde standaard en kwaliteit en blijven dat ook leveren, wat op deze manier gegarandeerd blijft.

Ik weet uit ervaring dat alleen het beste goed genoeg is

Hamed — Oprichter

Elk aspect van ons leven als atleet - van onze levensstijl tot onze voeding, training en zelfs onze gedachten - beïnvloedt onze resultaten. In een wereld waar bewerkt voedsel de norm lijkt te zijn geworden, is het vinden van echte voeding een uitdaging. Zelfs onze groenten en fruit bevatten niet meer de voedingsstoffen die ze ooit hadden.